MENY

SKICKA PRESENT

 

Upplevelser på PRESENT365

Upplevelser

Ibland kan det vara svårt att välja en bra present till den som redan har allt, då kan en upplevelse passa perfekt! Vi har samlat upplevelser som passar alla, allt från upplevelser med mycket fart och spänning till goda och kulturella middagar och riktigt avkopplande upplevelser som passar perfekt för den som behöver varva ner lite. Värdebevis levereras tillsammans med informationsbroschyr i en elegant presentask.

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Brunchkryssning
Följ med på en fantastisk tretimmars brunchkryssning i skärgården ombord på vackra S/S Stockholm! Luta dig tillbaka i den stora vackra matsalen och njut av äkta skärgårdskänsla och riktigt god mat. Buffén innehåller massvis med klassiker som sill, lax, Janssons frestelse och rostbiff. Missa inte dessertbordet som är extra välfyllt. Information om brunchkryssning i Stockholm: Njut av en fantastisk brunchbuffé ombord på S/S Stockholm Koppla av och njut av den fantastiska utsikten och alla vackra platser ni passerar Värdebevis och broschyr med information levereras i en elegant presentlåda. Övrig information: Tillgänglig i Stockholm året runt Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp Turen tar cirka tre timmar   På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
465 KR
Gentlemen's Treat - Ansiktsbehandling för män
Gentlemen's Treat är något för dig som letar efter en ansiktsbehandling, specialanpassad för män. Luta dig tillbaka, koppla av och njut av att bli ompysslad i en harmonisk och avkopplande miljö. Först får du din hud i ansiktet grundligt rengjord med peeling och ånga sedan läggs en helande och återfuktande ansiktsmask på. Behandlingen avslutas med härlig ansiktsmassage. Huden kommer att kännas riktigt fräsch efteråt! Under tiden får du även bra tips på hur du själv kan ta hand om din hud på bästa sätt. En avkopplande upplevelse som passar perfekt att ge bort som present till pojkvännen, kompisen eller kanske till pappa? Information om Gentlemen's Treat - Ansiktsbehandling för män: Cirka 60 minuters ansiktsbehandling som anpassas efter din hud Koppla bort vardagen en stund Råd och tips på hur du kan ta hand om din hud i framtiden Få ren och fräsch hud! Värdebevis och brochyr med information om upplevelsen levereras i en elegant presentlåda. Att tänka på: Tillgänglig i: Stockholm (ej lördagar), Malmö, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping Sola inte precis innan behandlingen!   På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
750 KR
Helkroppsmassage för två
Ibland behöver man bara komma bort från vardagens stress en stund, unna er då en helkroppsmassage och koppla av! Lägg er på varsin brits och njut när massören masserar dina axlar, fram och baksida ben, armar och din rygg och nacke. Känn hur blodcirkulationen ökar och hur alla spänningar släpper. Välj själv vilken typ av massage du föredrar, avkoppling och återhämtning eller mer behandlande massage som tryck och töjning. Helkroppsmassagen tar plats i en lugn och harmonisk miljö och utförs alltid av professionella massageterapeuter.   Information om helkroppsmassage för två: Varva ner och få ny energi! Massagebehandlingen varar i cirka 60 minuter Massageterapeuten skräddarsyr massagebehandlingen för just dina behov Upplevelsen är för två personer och tar plats i ett rum med två britsar och utförs av två massageterapeuter Värdebevis och broschyr med information om upplevelsen levereras i en elegant presentlåda. Att tänka på: Ät inte precis innan massagebehandlingen Tillgänglig vardagar året om Finns på följande orter: Stockholm, Uppsala, Västerås, Linköping, Helsingborg, Norrköping Upplevelsen passar alla åldrar   På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
1 545 KR
Mordgåta med middag
Är du mördaren? Din partner? Eller kan det kanske vara betjänten? Du kastas rakt in i en mordgåta där din listighet sätts på prov och där du inte kan lita på någon. De flesta har någon gång sett eller läst en riktigt spännande deckare, men hur känns det egentligen att vara mitt i en mordgåta? Ta reda på det under en fantastisk kväll med god mat, många skratt och trevligt sällskap, även om du kanske sitter mittemot mördaren. Det hela börjar med en introduktion där du får instruktioner om din rollfigur, sedan sätter ni er till bords för att äta middag, det är nu mysteriet ska lösas. Alla spelar olika karaktärer, någon kanske ska fria, en annan kanske är tjuv, och varje karaktär har egna ledtrådar och uppdrag som ska lösas under middagen. Alla får presentera sin teori om vem som är mördaren och varför han eller hon gjorde det. Det finns en handledare med vid bordet som ser till så att handlingen går framåt. Alla agerar på sin egen nivå, som man känner sig bekväm i och man behöver inte vara skådespelare för att delta eftersom att ledtrådarna går att läsa sig till. Information om mordgåta med middag: Tillgänglig i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Sundsvall Upplevelsen är för en person och utförs i grupp Upplevelsen tar cirka 3 timmar Tvårätters middag ingår, om du är vegetarian eller allergiker går alternativ att lösa Värdebevis och broschyr med information om upplevelsen levereras i en elegant presentlåda. Två mordgåtor som gäller beroende på antal deltagare Balltorps teater – följ med på ett mordmysterium nästan 100 år tillbaks i tiden, närmare bestämt till 1920-talet och till Balltorps Teater, där en otäck händelse just inträffat. Under föreställningen "den sista ridån" kollapsar huvudrollen, John Doe, och faller död till golvet. Ridån faller, publiken skriker och misstankarna och undersökningarna börjar. Det verkar inte som att Doe dog en naturlig död och polisen misstänker att det rör sig om mord. 2-4 timmar inklusive middag 7-19 deltagare Cederhalls ridklubb - följ med till Cederhalls ridklubb där ordförande Fru Amanda Cederhall precis har avlidit efter att hon föll av sin häst. Men var det verkligen en olycka? Polisen misstänker att Fru Cederhall blev mördad. Nu gäller det att lista ut vem mördaren är! 3-4 timmar inklusive middag 14-200 deltagare     På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.  
699 KR
Ölprovning
Öl är en av världens mest populära drycker, men hur mycket vet du egentligen om just öl? Under ölprovningen får du lära dig massor om ölets historia, tillverkning, olika typer och sedan smaka på en rad olika ölsorter. Upplevelsen passar perfekt för alla som gillar öl, både nybörjare och mer erfarna ölkännare kommer att få en fantastisk kväll! Det finns nio ölpaket att välja mellan så att du får möjlighet att prova just det du är intresserad av eller vill lära dig mer om.   Information om ölprovning: Lär dig massor om öl, allt från historia till tillverkning och vilka olika sorter det finns Provsmaka olika sorters öl och njut av de olika färgerna, smakerna och dofterna En perfekt present till alla som älskar öl! Tillgänglig i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle Ölprovningen tar cirka två timmar För en person och utförs i grupp Värdebevis och broschyr med information om upplevelsen levereras i en fin presentlåda. Välj en av de olika inriktningarna: Mer om öl, Tysk öl, Brittisk öl, Belgisk öl, Veteöl, Porter & Stout, Svensk öl, Ekologisk öl, Julöl   Viktigt att tänka på i samband med ölprovningen: Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen Undvik parfym och andra starka dofter Åldersgräns: 20 år   På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
349 KR
Övernattning för två - guld
Ibland behöver man bara komma bort från vardagen, koppla av och samla ny energi. Ett utmärkt sätt att göra det på är att checka in på ett riktigt bra hotell och bara njuta av den fantastiska servicen, maten och allt annat som gör ett bra hotell till ett perfekt ställe att koppla av på. Så, ta med din partner på en hotellvistelse utöver det vanliga eller ge bort upplevelsen till någon du tycker har gjort sig förtjänt av lite vila och kvalitetstid med sin partner. Ni väljer själva vilket hotell ni vill bo på, kanske hittar ni ett hotell i ert närområde, eller kanske väljer ni att åka en bit i vårt vackra land. Oavsett vilket av hotellen ni väljer är det en del av Countryside Hotels samling av hotell som uppfyller höga kvalitetskrav, för glöm inte bort, det är ju guldpaketet vi pratar om. Välj och vraka bland slott, herrgårdar, värdshus och gästgiverier. En annan viktig del av vistelsen är ju såklart restaurangen, på våra utvalda hotell tillhör restaurangerna precis som hotellet i sig det absoluta toppskiktet i Sverige. Information om övernattning för två - guld: Välj själv vilket hotell som passar er bäst En natt i dubbelrum Frukostbuffé Tre-rätters middag (exkl. dryck till maten)   Värdecheck och broschyr med information om upplevelsen levereras i en fin presentlåda.   Hotell att välja mellan: Krägga Herrgård, Bålsa Högberga Gård, Stockholm Nääs Fabriker, Göteborg Yxtaholms Slott, Flens kommun Villa Källhagen, Stockholms kommun Vadstena Klosterhotell, Vadstena kommun Tomarp Gårdshotell, Kristianstad kommun Melody Hotel, Stockholms kommun Mauritzbergs Slott, Norrköpings kommun Karlaby Kro, Simrishamns kommun Häckeberga Slott, Lunds kommun Hestraviken, Gislaveds kommun Gimo Herrgård, Östhammars kommun Bjertorp Slott, Vara kommun På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
3 390 KR
Övernattning för två - silver
Ta med din partner och checka in på ett riktigt bra hotell, bland våra utvalda hotell hittar du allt från gamla slott och herrgårdar till mer moderna och kreativa hotell. Något alla de utvalda hotellen har gemensamt är kvalitet, allt från servicen till rummen och givetvis maten. Nu är det bara upp till er att välja ut ett av dem! Självklart passar upplevelsen perfekt att ge bort som present till någon du förtjänar att komma bort lite med sin partner och koppla av. Information om övernattning för två - silver: En natt i dubbelrum Frukostbuffé Tre-rätters middag (exkl. dryck till maten) Värdebevis och broschyr med information om upplevelsen levereras i en elegant presentlåda. Hotell att välja mellan: Albert Kök Hotell & Konferens, Trollhättan Dala-Husby Hotell, Hedemora Fryksås Hotell & Gestgifveri, Orsa Halltorps Gästgiveri, Borgholm (Öland) Hennickehammars Herrgård, Filipstads Hotell Slottsbacken, Visby Idala Gård, Trelleborg Möckelsnäs Herrgård, Älmhults kommun Pensionat Styrsö Skäret, Göteborg Stufvenäs Gästgifveri, Torsås Sundbyholms Slott, Eskilstuna Söderfors Herrgård, Tierps Söderköpings Brunn, Söderköpings Tällbergsgårdens Hotell, Leksand Villa Sjötorp, Uddevalla Ängavallen, Vellinge Svartå Herrgård, Degerfors Salt & Sill, Tjörn Västanå Slott, Gränna Dömle Herrgård, Värmland Åhus Gästgivaregård, Åhus Fredriksborg Hotell & Restaurang, Värmdö På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
2 890 KR
Välj mellan 23 hotell!
Räkfrossa i Stockholms skärgård
En räkfrossa ombord på ett fartyg i Stockholms vackra skärgård är något som alla borde få uppleva! Det är något speciellt med att äta till sjöss, kan det vara alla vackra platser man åker förbi? Det kluckande ljudet? Eller kanske närheten till naturen som gör det alldeles speciellt? Under båtturen som varar i cirka tre timmar får du, förutom att frossa räkor i den vackra matsalen, möjlighet att njuta av solnedgången från båtens soldäck, se den vackra skärgården och vid riktigt fint väder görs ett strandhugg på lämpligt ställe. Räkfrossa till havs är en mycket prisvärd upplevelse som passar perfekt att ge bort som present till den som älskar båtar, räkor, eller vill uppleva skärgården.   Information om räkfrossa i Stockholms skärgård: Räkfrossa med riktig skärgårdskänsla ombord på M/S Strömma Kanal Priset inkluderar båttur, räkfrossa och fördrink Upplevelsen är för en person och utförs i grupp Ingen åldersgräns Upplevelsen är tillgänglig maj - oktober Båtturen varar i cirka tre timmar Värdebevis och en broschyr med information om upplevelsen levereras i en fin presentlåda, redo att ge bort! På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
295 KR
RIB safari
Gillar du fart och spänning, samtidigt som du gärna ser dig omkring? Då är RIB safari en upplevelse för dig! Färdas genom Stockholms vackra skärgård i hastigheter upp till 50 knop (motsvarar cirka 90 km/h!) vilket är mycket snabbt för att vara på sjön. Den fartfyllda safarin börjar i centrala Stockholm och går sedan ut i den fantastiska skärgården där du passerar olika sevärdheter, bland annat Vaxholms kastell, Kungliga Djurgården, Fjäderholmarna och Prins Eugens Waldemarsudde. Information om RIB safari: En härlig och fartfylld tur i Stockholms skärgård Skepparna har all utbildning och kunskap som krävs och är mycket erfarna Du får låna all säkerhetsutrustning som krävs, bland annat en vattentät overall och flytväst, som gör resan bekväm och oberoende av vädret Värdebevis och broschyr med information levereras i en elegant presentlåda. Övrig information om upplevelsen: Tillgänglig i Stockholm, maj till september Från 12 år Upplevelsen är för en person och utförs i grupp Personer med nack- och ryggrelaterade skador samt gravida får ej utföra upplevelsen då det stundtals påfrestar kroppen Upplevelsen varar i cirka 1 timme På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
545 KR
Skärmflygning
Alla har vi väl någon gång drömt om att kunna flyga fri som en fågel och glida tyst och mjukt genom luften? Faktum är att vi faktiskt kan göra precis allt detta, med hjälp av en skärm och en erfaren instruktör såklart. Förverkliga din dröm, eller ge någon möjligheten att förverkliga sin dröm och följ med upp i luften, känn vinden mot ansiktet, njut av den fantastiska utsikten och känslan av frihet! Tandemskärmflygningen inleds med information, enkel flyglära och test av utrustning, sedan är det äntligen dags. Du och instruktören springer ut för branten och svävar sedan fritt över landskapet med hjälp av termiken. Om du vågar får du själv prova på att styra.   Information om skärmflygning: Skärmflyg är ett av de tryggaste och enklaste sätten att flyga Upplevelsen tar 1-2 timmar och flygtiden är 10-20 minuter beroende på väderförhållanden Åskådare är välkomna! Ta med kamera med halsrem så att du kan föreviga din upplevelse! Värdebevis och broschyr med information levereras i en fin presentlåda. Upplevelsen finns tillgänglig på följande orter: Stockholm & Boden - året runt Göteborg & Österlen - mars till oktober   Viktigt att tänka på i samband med skärmflygningen: Gravida personer får ej flyga Personer påverkade av alkohol eller droger får ej flyga Maxvikt: 110 kg Ta med stadiga skor (gärna kängor), långärmad tröja, handskar, solglasögon och glöm inte kameran (med halsrem) om du vill ta riktigt vackra bilder! På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
1 295 KR
Spabehandling
Om du är stressad, spänd eller bara vill koppla av en stund är detta något för dig! Unna dig själv en spabehandling med ansiktskur och delkroppsmassage som massageterapeuten skräddarsyr efter dina behov. Du kan till exempel välja mellan en avkopplande massage eller en mer behandlande. Efter delkroppsmassagen är det dags för ansiktskuren, ansiktet rengörs på djupet och sedan läggs en lugnande och återfuktande ansiktsmask på. Avslutningsvis får du härlig ansiktsmassage så att dina ansiktsmuskler kan slappna av och huden slätas ut. Allt detta sker i en mycket lugn och harmonisk miljö så att du verkligen får chansen att koppla av. Information om spabehandling: Behandlingen anpassas efter dig och dina behov Allt utförs av en professionell massage- och hudterapeut Undvik att sola precis innan spabehandlingen Behandlingen varar i cirka 60 minuter Värdecheck och broschyr med information levereras i en fin presentlåda och passar perfekt att ge bort till den som du tycker förtjänar att koppla av en stund! Spabehandlingen är tillgänglig i: Stockholm (ej lördagar) Linköping Norrköping På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
650 KR
Speedway
Speedway är en fartfylld upplevelse för den som söker spänning och inte är rädd för stänkande grus! Under trygg handledning av en erfaren instruktör får du prova på denna fantastiska sport och köra en riktig speedwaycykel. Upplevelsen börjar med en kort teoretisk genomgång om säkerhet, teknik och utrustning, sedan är det dags att ta på sig utrustningen och sig dig ut på banan. Sladda i kurvorna och testa dina kunskaper! Information om Speedway upplevelse: Du lånar all nödvändig utrustning Erfarna instruktörer Kör med riktiga speedwaycyklar Värdebevis och broschyr med information levereras i en elegant presentask. Övrig information: Tillgänglig april - september 2-3 timmar Upplevelsen är för en person och utförs med andra i grupp Inga förkunskaper krävs Nykterhet är ett krav Speedway finns tillgänglig i: Malmö - åldersgräns 18 år, 500cc På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
569 KR
Takvandring
Om du tycker om historia och älskar vacker utsikt är takvandring en upplevelse du borde testa! Följ med på en unik guidad tur till stadens historia samtidigt som du vandrar runt på taken och njuter av en oslagbar utsikt. Det är något alldeles speciellt med att vara högt uppe på tak, ljudet från bilarna och de folktäta stressiga gatorna är precis under dig, men där du står är allting lugnt. Certifierade guider ser till så att takvandringen går säkert till, säkerhetssele används under hela turen och ni vandrar på säkra gångbroar. Ingen klättervana behövs och upplevelsen passar för alla åldrar där deltagaren känner sig säker på foten. Information om takvandring: Lär dig mer om stadens historia Känn hur det pirrar i magen när du tittar ner på de folktäta gatorna Certifierade guider och säkerhetssele Upplevelsen är för en person och utförs i grupp med andra Cirka 75 minuter Värdebevis och broschyr med information levereras i en elegant presentlåda. Övrig information: Upplevelsen är tillgänglig året om i Stockholm och Sundsvall Minsta längd är 150 cm Maxvikt är 120 kg Ta på dig bekväma och stabila skor Kläder efter väder Personer med hjärt - eller kärlproblem, stark höjdrädsla eller personer som lätt drabbas av yrsel bör ej delta Nykterhet är ett krav för att få delta På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
595 KR
Teater och middag för två
Följ med på en underbar kväll med teater och middag! Njut av en kväll med god mat och fantastisk underhållning, upplevelsen är för två personer så överraska din partner, bjud med en kompis eller någon annan rolig person du vill ta med på en riktigt trevlig kväll. Kvällen börjar med en tvårätters middag på Primewinebar eller Restaurant Aubergine där ni får njuta av förrätt och varmrätt i lugn och ro. Ta sedan en kort promenad till Playhouse teater där en fantastisk föreställning väntar er. I pausen ingår ett glas vin, öl eller alkoholfritt alternativ. Information om teater och middag för två: Njut av en tvårättersmiddag Se en underhållande föreställning Öl, vin eller alkoholfritt alternativ samt programblad ingår   Övrig information: Upplevelsen är för två personer Ort: Stockholm Från 18 år Tillgänglig året om Cirka 3-4 timmar På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
1 095 KR
Vinprovning med middag
Upplev och lär dig konsten att kombinera mat och vin! Kanske har du någon gång druckit ett vin och känt hur det tillsammans med maten smakat mycket bättre än när du druckit samma vin tidigare? Då har den som kombinerat vinet och maten lyckats men något som du nu själv kan lära dig. Lär dig hemligheten bakom att harmonisera vinet med de olika smakerna i maten som surt, beskt, sött, salt och kryddigt. Prova kvalitetsviner som matchas med en utsökt varmrätt och känn hur smakerna möter varandra. En kväll fylld med kunskap, smak och givetvis njutning!   Information om vinprovning med middag: Utveckla ditt vinkännande Lär dig att kombinera vin och mat Njut av en riktigt god middag och 4-5 kvalitetsviner Värdecheck och broschyr med information levereras i en fin presentask. Övrig information: Upplevelsen är för en person och utförs med andra i grupp Finns i Stockholm, Göteborg och Malmö Åldersgräns 20 år Utvalda datum året runt Upplevelsen tar cirka 2-3 timmar På värdebeviset finns en kod som du använder för att boka din upplevelse. Med koden loggar du in på en bokningssida och kan därefter välja ort och tidpunkt. Mer detaljerad information om hur du bokar din upplevelse finner du i informationsbroschyren som levereras tillsammans med värdebeviset.
495 KR