MENY

 

 

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Mugg med stjärnor – interaktiv
En svart keramikmugg med stjärnor på. När du fyller din interaktiva mugg med varm dryck dyker linjer som markerar de olika stjärnbilderna upp. Du kommer att kunna se hela elva konstellationer och vad varje konstellation heter.  När muggen svalnar försvinner linjerna sakta bort och lämnar kvar en härlig stjärnhimmel.     Fakta om interaktiv mugg med stjärnbilder Mugg med stjärnor som när den fylls med varm dryck visar elva stjärnbilder Cassiopea Perseus Saggitarius Hercules Andromeda Scorpius Taurus Ursa Major Ursa Minor Orion Castor & Pollux Stjärnmuggen är 9 x 8,2 centimeter stor Tål inte maskindisk Muggen kan användas i mikrovågsugn En bra present till den som är intresserad av rymden och astronomi
240 kr
Docka Jane Austen
Docka som föreställer den kände brittiske författaren Jane Austen. Den mjuka dockan är tillverkad av polyester och cirka 35 centimeter hög.
179 kr
Docka Marilyn Monroe
En mjuk docka som föreställer den amerikanska skådespelaren, sångaren och fotomodellen Marilyn Monroe! Dockan är tillverkad av polyester och är cirka 35 centimeter hög.
179 kr
Docka med speldosa - Carmen
Mjuk docka med inbyggd speldosa. Dockan föreställer huvudrollen i den berömda operan Carmen som utspelar sig i Sevilla på 1820-talet.  Skruva upp speldosan och den börjar spela Bizet's melodi "The Habanera" Cirka 35 cm hög.  
225 kr
Docka Med Speldosa - Madama Butterfly
En mjuk docka med inbyggd speldosa som föreställer Cio-Cio San. Cio-Cio San var huvudrollen i den populära operan Madama Butterfly som hade premiär i Milano 1904. Cirka 35 cm hög.  
225 kr
Docka Obama
USAs tidigare president Barack Obama finns nu som en rolig docka! Obama har tagit emot nobels fredspris och är USAs första svarta president. Obamadockan är tillverkad av polyester och är cirka 35 centimeter hög.
179 kr
Docka Picasso
Rolig docka som föreställer den kände spanske poeten och konstnären Pablo Picasso. Mjuk docka av polyester, cirka 35 cm hög.
179 kr
Docka Sherlock Holmes
Rolig docka som föreställer Sherlock Holmes. Mjuk docka tillverkad av polyester, cirka 35 centimeter hög.    
179 kr
Docka Skriet
Det skrikande skriket! En rolig docka som föreställer Skriet. Skriet är ett konstverk från 1890-talet skapat av den norska konstnären Edvard Munch. Tryck Skriet på magen och dockan börjar skrika! Cirka 35 cm hög.  
225 kr
Docka Warhol
En rolig docka som föreställer den kände amerikanske konstnären, grafikern och filmskaparen Andy Warhol. Den mjuka dockan är cirka 35 centimeter hög och tillverkad av polyester.
179 kr
Interaktiv Mugg Bioluminiscens
På havets djup finns både mystiska och sällsynta saker - till exempel djur som producerar kemikalier för att göra sig självlysande. Fyll den interaktiva muggen med varmt vatten och se hur de självlysande fiskarna lyser upp! Tål ej maskindisk 415 ml. Kommer i en fin låda. 120x120x95 mm.
240 kr
Interaktiv mugg klimatförändringar
En intressant interaktiv keramikmugg med som demonstrerar klimatförändringarna! Vad blir egentligen effekterna av den stigande havsnivån? Precis detta kommer du att kunna se på denna mugg för när du fyllt din interaktiva mugg med varm dryck försvinner de delar av kontinenterna som en dag faktiskt kan komma att försvinna. Kommer du att drabbas? Är det kanske dags att flytta? Eller ställa in planerna på att som pensionär bo i soliga Florida? Muggen är 9 x 8,3 cm stor.  
240 kr
Interaktiv Mugg Planeter
Interaktiv mugg med planeter på! Fyll muggen med varmt vatten så kan du läsa en massa intressant information om de olika planeterna. 350 ml. Kommer i en fin låda Tål inte maskindisk  
240 kr
Interaktiv Mugg Stjärnor Guld
Den perfekta presenten till alla som älskar rymden! En ny version av den populära interaktiva keramikmuggen med motiv som förändras när den fylls med varm dryck, nu med guldfärgade stjärnor och konstellationer. Häll upp en varm kopp kaffe och 11 konstellationer dyker upp framför dina ögon. Perseus Orion Saggitarius Hercules Andromeda Cassiopea Scorpius Taurus Ursa Major Ursa Minor Castor & Pollu Tål inte maskindisk 90x82 mm
240 kr
Jesus mugg – interaktiv
En helt vanlig keramikmugg med Jesus på, nästan... Fyll muggen med varmt vatten och se hur Jesus skägg sakta försvinner bort och kvar blir en nyrakad Jesus, något som inte många av oss har sett tidigare!     Fakta om interaktiv mugg med Jesus på Jesus skägg försvinner när muggen fylls med het vätska När den interaktiva muggen svalnar kommer Jesus skägg tillbaka Tål inte maskindisk Muggen kan användas i mikrovågsugn Den interaktiva muggen är 9 x 8,2 centimeter stor
169 kr
Kort - Al Gore
Dubbelt utskuret kort med kuvert. 15-20 självhäftande citat stickers medföljer. 225x98 mm.
29 kr
Kort - Angel by Giotto
Dubbelt utskuret kort med kuvert. 15-20 självhäftande citat stickers. 225x98 mm.
29 kr
Kort - Bill Clinton
Dubbelt utskuret kort med kuvert. 15-20 självhäftande citat stickers medföljer. 225x98 mm.
29 kr
Kort - Hillary Clinton
Dubbelt utskuret kort med kuvert. 15-20 självhäftande citatstickers medföljer. 225x98 mm.
29 kr
Kort - Nietzsche
Dubbelt utskuret kort med kuvert. 15-20 självhäftande stickers med citat medföljer. ca. 225x98 mm.
29 kr
Kort - Rembrandt
Dubbelt utskuret kort med kuvert. 15-20 självhäftande citat stickers medföljer. 225x98 mm.
29 kr
Kortset - författare
Åtta utskurna dubbelkort med citat-klistermärke som gör kortet unikt. Två kort av varje författare. Joyce, Shakespeare, Woolf och Austen. Förpackningsstorlek: 235x105x20 mm
135 kr
Kruka Albert Einstein
Albert Einstein, nu som kruka! En rolig och annorlunda inredningsdetalj. Keramikkrukan är 90 mm. hög. Förpackningsstorlek: 90x90x95 mm.
195 kr
Kruka Jane Austen
Jane Austen, nu som kruka! En rolig och annorlunda inredningsdetalj. Keramikkrukan är 90 mm. hög. Förpackningsstorlek: 90x90x95 mm.
195 kr
Mints - After Shakespeare
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
49 kr
Mints - After Therapy
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
49 kr
Mints - Before, During, After Sex
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
49 kr
Mints - Einstein
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
49 kr
Mints - Empowermints
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
49 kr
Mints - Invisibility
Osynlighetspastillerna är äntligen här! Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
49 kr
Mints - Manly mints
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
49 kr
Mints - Messiah
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
49 kr
MINTS - MIND CONTROL
Äntligen här, som vi har längtat, Mind Control Mints. Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
49 kr
Mints - Morning after
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
49 kr
Mints - Punish
Sockerfria mintpastiller i en liten plåtask.
49 kr
Mints - Retiremints
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
49 kr
Mints - Sin-O
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
49 kr
Movie lines mugg
En perfekt gåva för filmälskare, med över två dussin citat från klassiska filmer. Levereras i fin förpackning. Keramik.    
170 kr
Mugg - Matematik
Till alla mattefantaster kommer här en mugg med några av historiens mest kända och viktiga formler! På muggen hittar du några av de riktigt kända formlerna, formlerna som har varit med och förändrat världen till det den är idag. Information om matematikmuggen Keramikmugg med några av världens mest kända formler på, bland annat: Newtons andra lag Plancks ekvation Hubbles lag Fouriertransformen och den kanske mest kända av dem alla, Einsteins allmänna relativitetsteori Levereras i fin förpackning! Matematikmuggen tål maskindisk och kan användas i mikrovågsugn 86x94 mm En rolig present till matteläraren, mattegeniet, eller kanske kompisen som är urusel på matematik?
188 kr
Mugg I Love You
Mugg med texten "Jag Älskar Dig" på 40 olika språk! Rymmer: 355 ml. Kommer i en fin presentask. Tål maskindisk och mikrovågsugn
220 kr
Shotglas - Great Drinkers
Roliga shotglas med bilder och citat från berömda personer som också är kända för sina dryckesvanor. 6 shotglas Varje shotglas rymmer 6 cl Levereras i en fin presentlåda!        
195 kr
Shotglas - SHOT
Sex st. 6 cl glas dekorerade med skyttesymboler.        
195 kr
Sticky notes Commandments
Självhäftande lappar. En ”bok” innehåller över 300 lappar i olika former och storlekar.  
79 kr
Sticky notes Fingret (@#$%)
Självhäftande lappar i en liten "bok", 110x80 mm. En bok innehåller över 100 lappar i olika former och storlekar.
79 kr
Kort - Michelle Obama
Dubbelt, utskuret kort med kuvert, ca 225 mm högt. 15-20 självhäftande stickers ingår.
29 kr 21 kr