MENY

 

 

SKICKA PRESENT

 

 

 

William Morris

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Kalligrafiset da Vinci
Ett riktigt fint kalligrafiset med brun fjäderpenna från välkända Francesco Rubinato. Setet är inspirerat av Leonardo da Vinci och är tillverkat för hand i Italien. Att skriva kalligrafi är avkopplande och ger dig en chans att plocka fram din inre konstnär.   Fakta om kalligrafiset da Vinci Brun fjäderpenna med högkvalitativ kalligrafispets Pennställ i trä 9 ml brunt bläck Tillverkat i Italien av välkända Francesco Rubinato Levereras i en fin presentask!
345 KR
Kalligrafiset med fjäderpenna
En vackert och högkvalitativt kalligrafiset med fjäderpenna från italienska Francesco Rubinato. Setet innehåller allt du behöver för att lära dig skriva kalligrafi, en hobby som är både avslappnande och rolig. Information om kalligrafisetet med fjäderpenna: Tillverkat för hand i Italien Vacker fjäderpenna med kalligrafispets Pennställ i trä Bläck Levereras i en fin låda
275 KR
Kalligrafiset från Rubinato
Ett riktigt lyxigt kalligrafiset från välkända Francesco Rubinato. Setet är av mycket hög kvalitet och innehåller allt du behöver för att skriva kalligrafi. Allt är tillverkat för hand av hantverkare med generationer av erfarenhet.   Fakta om kalligrafisetet från Rubinato: Kalligrafipenna i trä med riktigt fin finish Tre olika kalligrafispetsar 9 milliliter svart bläck Levereras i en vacker låda Tillverkat i Italien
245 KR
Kalligrafiset
Vacker handgjord kalligrafipenna i trä, tillverkad i Italien. Levereras i fin presentförpackning med marint tema, 9 ml bläck ingår!
280 KR
Kalligrafiset - Musik
Kalligrafipenna från italienska Francesco Rubinato med fyra spetsar (en för notrader) och 9 ml bläck. Levereras i vacker presentförpackning!
329 KR
Kalligrafiset med glaspenna
Ett kalligrafiset från Francesco Rubinato med en vacker högkvalitativ penna i blått glas och med bläck.   Fakta om kalligrafiset med glaspenna: Blå glaspenna med kalligrafispets 10 ml blått bläck Tillverkat i Italien av välkända Francesco Rubinato Levereras i en fin låda
385 KR
Fjäderpenna & Bläck
Lyxigt kalligrafiset med fjäderpenna från Francesco Rubinato! Svart gåsfjäderpenna med kalligrafispets Svart bläck Kommer i en fin presentask med siden. 295x75x27 mm.
265 KR
Kalligrafi & Pennset
Kalligrafiset med två pennor från italienska Francesco Rubinato! Kalligrafipenna i trä Blyertspenna med lyxig pennhållare i trä Brunt bläck Kommer i en fin presentask med siden: 230x51x25 mm.
290 KR
Kalligrafi Presentset
Lär dig kalligrafi med det här lyxiga kalligrafiset från Francesco Rubinato! Kalligrafipenna i trä Två olika spetsar Svart bläck Bläckhorn Kommer i en fin presentask som pryds av siden. 148x148x73 mm.
525 KR
Kalligrafi Presentset Dubbel
Stort och lyxigt kalligrafiset från italienska Francesco Rubinato! Två kalligrafipennor i trä Två flaskor bläck (rött & svart) Dubbelt bläckhorn i glas med metallock Kommer i en fin presentask med silke: 188x140x73 mm.
1 150 KR
Kalligrafi Skrivset
Lär dig kalligrafi med det här lyxiga setet från italienska Francesco Rubinato! Kalligrafipenna i trä Brunt bläck Pappersark som visar flera olika kalligrafistilar Kommer i en fin presentask som pryds av siden. 235x75x30 mm.
320 KR
Kalligrafispetsar
Högkvalitativa kalligrafispetsar i storlekar från italienska Francesco Rubinato. Plåtasken innehåller tolv spetsar och passar perfekt till dig som vill bygga en egen kalligrafipenna. Kanske har du redan en penna men vill prova fler spetsar för att hitta en som passar just dig och sättet du skriver på. Fyra kalligrafispetsar av varje storlek, 1,1 mm, 1,6 mm och 2,2 mm.
245 KR
Lackstång - Röd
Röd lackstång från italienska Rubinato. 10 cm lång.      
28 KR
Lackstång - Silver
Silverfärgat lack från italienska Rubinato. 10 cm.      
28 KR
Sigillstämpel & Vax Set Röd
Dekorera brev, kuvert och julklappar med den här fina sigillstämpeln och det röda vaxet från italienska Fransesco Rubinato! Sigill med trähandtag och hjärta som motiv Röd lackstång Kommer i en fin presentask med silke. 135x57x26 mm.
299 KR
Stämpel Dansös
Stämpel med träskaft, från italienska Francesco Rubinato. Dansös 7,3 cm lång 2 cm diameter
165 KR
Stämpel Hjärta
Gammaldags stämpel med träskaft, från italienska Francesco Rubinato. 7,3 cm lång Hjärta 2 cm diameter Perfekt när du vill göra riktigt snygga gratulationskort! Glöm inte att köpa med lite vax!      
165 KR
Stämpel Ros
Stämpel med träskaft, från italienska Francesco Rubinato. Gör dina gratulationskort riktigt snygga och stämpla en liten ros! 7,3 cm lång Ros 2 cm diameter Glöm inte att köpa med lite vax!  
165 KR
Stämpel Stjärna
Gammaldags stämpel som du kan använda när du vill göra dina gratulationskort riktigt snygga! Stämpel med träskaft, från italienska Francesco Rubinato. 7,3 cm lång Stjärna 2 cm diameter Glöm inte att köpa med lite vax!
165 KR