MENY

 

Fri Frakt över 400:-

 

 

SKICKA PRESENT

 

 

Retroprylar

Retro bilder och statements som lockar oss alla i skratt, med ursprung i förra århundradet, lika aktuella då som nu.

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Klädnypspåse - Dorma Sheets
Praktisk klädnypspåse med galge som du enkelt kan hänga upp. 100 % Bomull  
48 KR 79 KR
Dubbel Ugnsvante – Gul
En snygg retro ugnsvante av hög kvalitet. Med texten: "I only have a kitchen because it came with the house"   Färg: Gul och turkos Material: Utsidan är 100 % bomull och stoppningen är 100 % polyester Ögla för upphängning
148 KR
Dubbel ugnsvante – Röd
En snygg röd ugnsvante med retro motiv och texten "HOORAY! One more job to do and it's gin and tonic time!" Material: Tillverkad i 100 % bomull med stoppning av polyester.
148 KR
Flaggspel Bloody Blonde
Roligt retro flaggspel med texten "Oh god, I'm so Bloody Blonde sometimes!" Flaggspelet är 5 meter långt och har 11 flaggor.
59 KR
Flaggspel Happy Bloody Birthday!
Roligt retro flaggspel med texten "Happy Bloody Birthday!" Flaggspelet är 5 meter långt och har 11 flaggor.
59 KR
Flaggspel Queen of Fucking everything
Roligt retro flaggspel med texten "Queen of fucking everything". Flaggspelet är 5 meter långt och har 11 flaggor.
59 KR
Förkläde Dom. Goddess
Förkläde i bomull.
199 KR
Förkläde Housework can´t
Förkläde i bomull.
199 KR
Handduk - Hooray!
100% Bomull, 64x46cm.
89 KR
Kort - retro
Dubbelt kort, 150x150mm, med kuvert.      
28 KR
Kort Bandspelare
Dubbelt kort, 150x150mm, med kuvert.          
28 KR
Kort Cool kille
Dubbelt kort, 150x150mm, med kuvert.      
28 KR
Kort Motorhuv
Dubbelt kort, 150x150mm. Med kuvert.      
28 KR
Mugg Domestic Goddess
Keramikmugg 95 mm. .
118 KR
Mugg I turned into my mother
Keramikmugg 95 mm.  
118 KR
Plåtask Victoria Sponge
Vackra och smaskiga små förvaringsburkar. Dessa smaskiga burkar är utformade med bilder av verkliga kakor. Perfekt för att lagra godis, choklad eller en härlig tårtbit. 110x108x77
59 KR
Queen of fucking everything Pappersmuggar
Åtta roliga pappersmuggar med texten "Queen of fucking everything".
59 KR
Queen of fucking everything Papperstallrikar
8 st i en fp. 225 mm.
59 KR
Shoppingväska Gorgeous
Shoppingväska i bomull.  
139 KR
Skrivbok Bloody Blonde
Linjerad skrivbok A6.
79 KR
Skrivbok Retro
Skrivbok med snyggt retromotiv. A5 48 sidor linjerad Tillverkad i England
25 KR
Sparbössa Bröllop
Bröllop... en sådan fin, romantisk tillställning, kanske den bästa dagen i ditt liv? I alla fall den dyraste? Ja, bröllop kostar ju som vi vet en hel del, för fint ska det vara! Nu kan du spara alla dina mynt som blivit över när du handlat i en snygg sparbössa, som ständigt påminner dig om vad det faktiskt är du sparar till – då blir det med en gång mycket roligare och lättare! En fin förlovningspresent! Information om sparbössa Wedding Fund: Sparbössan är tillverkad i plåt Wedding Fund 9 x 11,5 x 4,5 cm Sparbössan har en lucka i botten så det är lätt att plocka ut dina besparingar!
69 KR
Sparbössa Choklad
Älskar du choklad? Då ska du investera i den här snygga sparbössan! I sparbössan kan du samla alla mynt som blivit över när du varit och handlat, istället för att låta dem ta en massa onödig plats i plånboken eller ligga och skramla i fickan. Med den här sparbössan vet du vad du sparar till, då blir det både roligare och lättare!   Information om sparbössa Chocolate Fund: Sparbössan är tillverkad i plåt Med texten: CHOCOLATE FUND 9 x 11,5 x 4,5 cm Sparbössan har en lucka i botten så det är lätt att plocka ut chokladpengarna!
69 KR
Sparbössa Skor
Skor är dyrt, men det är ju fantastiskt att ha en uppsättning att välja mellan! Enkronor, femmor, tior, många släpar runt på en massa mynt, de ligger och skramlar i fickorna eller fyller upp plånböckerna till max, och tar mest upp en massa onödig plats. Varför inte samla dem i en snygg sparbössa? Så att du efter en tid kan köpa det du verkligen vill ha, i stället för att köpa en massa små meningslösa saker, mest för att blev av med dina mynt. Varje gång du lägger ett mynt i den här sparbössan blir du påmind om att du är ett steg närmare ett par nya skor! Information om sparbössa "Saving up to buy shoes" Sparbössa i plåt Saving up to buy shoes. 9 x 11,5 x 4,5 cm Sparbössan har en lucka i botten så det är lätt att plocka ut pengarna när du ska handla skor!
69 KR
Stor förvaringslåda – bok
En snygg förvaringslåda som ser ut som en stor bok! Förvara allt från viktiga dokument till roliga minnen på ett lite roligare sätt.   Stor förvaringslåda – bok Storlek: 34,3 x 28,5 x 8,3 cm Lådan hålls stängd med hjälp av ett svart band Med texten "OH GOD, I'M SO BLOODY BLONDE SOMETIMES!"
219 KR