MENY

 

Fri Frakt över 400:-

 

 

SKICKA PRESENT

 

Kalligrafipennor, fjäderpennor och bläck

Kalligrafi

Kalligrafi eller "konsten att skriva vackert" kräver tålamod och träning, men kul är det! Lär dig skriva som man gjorde förr i tiden med en fjäderpenna eller med något av våra kalligrafiset!

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Vit Fjäderpenna
En vacker, gammaldags, vit fjäderpenna med kalligrafispets. Passar perfekt om du vill lära dig skriva som man gjorde förr i tiden. Glöm inte att köpa med lite bläck!
99 KR
Kalligrafiset da Vinci
Ett riktigt fint kalligrafiset med brun fjäderpenna från välkända Francesco Rubinato. Setet är inspirerat av Leonardo da Vinci och är tillverkat för hand i Italien. Att skriva kalligrafi är avkopplande och ger dig en chans att plocka fram din inre konstnär.   Fakta om kalligrafiset da Vinci Brun fjäderpenna med högkvalitativ kalligrafispets Pennställ i trä 9 ml brunt bläck Tillverkat i Italien av välkända Francesco Rubinato Levereras i en fin presentask!
279 KR
Kalligrafiset med fjäderpenna
En vackert och högkvalitativt kalligrafiset med fjäderpenna från italienska Francesco Rubinato. Setet innehåller allt du behöver för att lära dig skriva kalligrafi, en hobby som är både avslappnande och rolig. Information om kalligrafisetet med fjäderpenna: Tillverkat för hand i Italien Vacker fjäderpenna med kalligrafispets Pennställ i trä Blått bläck Levereras i en fin låda
249 KR
Kalligrafiset från Rubinato
Ett riktigt lyxigt kalligrafiset från välkända Francesco Rubinato. Setet är av mycket hög kvalitet och innehåller allt du behöver för att skriva kalligrafi. Allt är tillverkat för hand av hantverkare med generationer av erfarenhet.   Fakta om kalligrafisetet från Rubinato: Kalligrafipenna i trä med riktigt fin finish Tre olika kalligrafispetsar 9 milliliter svart bläck Levereras i en vacker låda Tillverkat i Italien
219 KR
Kalligrafiset
Vacker handgjord kalligrafipenna i trä, tillverkad i Italien. Levereras i fin presentförpackning med marint tema, 9 ml bläck ingår!
258 KR
Kalligrafiset - Musik
Kalligrafipenna från italienska Francesco Rubinato med fyra spetsar (en för notrader) och 9 ml bläck. Levereras i vacker presentförpackning!
299 KR
Kalligrafiset med glaspenna
Ett kalligrafiset från Francesco Rubinato med en vacker högkvalitativ penna i blått glas och med bläck.   Fakta om kalligrafiset med glaspenna: Blå glaspenna med kalligrafispets 10 ml blått bläck Tillverkat i Italien av välkända Francesco Rubinato Levereras i en fin låda
299 KR
Bläck -  Mörkblå
Bläck för kalligrafi. 29 ml. Mörkblå
99 KR
Bläck - Guld
Bläck. 29 ml Guldfärg.
99 KR
Bläck - Svart
Svart bläck, 29 ml.
99 KR
Brevpapper med Kuvert Fjärilar
Högkvalitativa och vackra brevpapper med fjärilar på! Ett set med 10 brevpapper och 10 kuvert i en fin mapp med härligt fjärilsmotiv av Maria Sibylla Merian. 245x187x7 mm
79 KR
Brevpapper med Kuvert Floral
Högkvalitativa och mycket vackra brevpapper med blommor på! Ett set med 10 brevpapper och 10 kuvert i en fin mapp med härligt blomstermotiv. 245x187x7 mm
79 KR
Brevpapper med Kuvert Tulpaner
Högkvalitativa och vackra brevpapper med tulpanmotiv! Ett fint set med 10 brevpapper och 10 kuvert i en fin mapp med härliga tulpanmotiv av Jacob Marrel. 245x187x7 mm
79 KR
Fjäderpenna med kulspets
Rolig fjäderpenna med kulspets. Säljs i blandade färger.
29 KR
Kalligrafispetsar
Högkvalitativa kalligrafispetsar i storlekar från italienska Francesco Rubinato. Plåtasken innehåller tolv spetsar och passar perfekt till dig som vill bygga en egen kalligrafipenna. Kanske har du redan en penna men vill prova fler spetsar för att hitta en som passar just dig och sättet du skriver på. Fyra kalligrafispetsar av varje storlek, 1,1 mm, 1,6 mm och 2,2 mm.
149 KR
Lackstång - Guldfärg
10 cm lackstång från välkända Rubinato. Guldfärgad.      
28 KR
Lackstång - Röd
Röd lackstång från italienska Rubinato. 10 cm lång.      
28 KR
Lackstång - Silver
Silverfärgat lack från italienska Rubinato. 10 cm.      
28 KR
Lackstång - Violett
10 cm violett lackstång från italienska Rubinato      
28 KR
Stämpel Dansös
Stämpel med träskaft, från italienska Francesco Rubinato. Dansös 7,3 cm lång 2 cm diameter
139 KR
Stämpel Hjärta
Gammaldags stämpel med träskaft, från italienska Francesco Rubinato. 7,3 cm lång Hjärta 2 cm diameter Perfekt när du vill göra riktigt snygga gratulationskort! Glöm inte att köpa med lite vax!      
139 KR
Stämpel Ros
Stämpel med träskaft, från italienska Francesco Rubinato. Gör dina gratulationskort riktigt snygga och stämpla en liten ros! 7,3 cm lång Ros 2 cm diameter Glöm inte att köpa med lite vax!  
139 KR
Stämpel Stjärna
Gammaldags stämpel som du kan använda när du vill göra dina gratulationskort riktigt snygga! Stämpel med träskaft, från italienska Francesco Rubinato. 7,3 cm lång Stjärna 2 cm diameter Glöm inte att köpa med lite vax!
139 KR
Strutsfjäderpenna med kulspets
Rolig strutsfjäderpenna med kulspets. Cirka 40 centimeter lång. Säljs i blandade färger.
29 KR
William Morris Skrivbok A6
En vacker skrivbok med motiv av William Morris i A6 format. Skrivboken innehåller 96 linjerade sidor och är tillverkad i Storbritannien.
148 KR