MENY

SKICKA PRESENT

 

Simpkins karameller

Simpkins karameller

Exklusiva hårda karameller från engelska Simpkins som smakar som karameller ska smaka!

Simpkins har tillverkat karameller sedan 1921 och deras gedigna hantverk har uppskattats av många genom tiderna.

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Gammaldags hårda mintkarameller
Gammaldags hårda mintkarameller från England i en fin plåtburk. Vid tillverkningen av dessa fantastiskt goda karameller används endast de bästa naturliga ingredienserna och karamellerna kokas långsamt i pannor av koppar för att få fram den rätta smaken. Ett gediget hantverk ligger bakom skapandet av dessa klassiska mintkarameller som har tillverkats i Sheffield sedan 1921.   Simpkins Travel Sweets med smak av mint Gammaldags karameller med enbart naturliga smak- och färgämnen. En burk innehåller 125 gram hårda karameller Med smak av mint Fria från gluten Karamellerna är lämpliga för vegetarianer Tillverkade i England Levereras i en plåtburk En fin present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller - Jordgubbar Hallon & Choklad
Fantastiskt goda engelska karameller med smak av jordgubbar och hallon, fylld med mörk, krämig belgisk choklad. Dessa hårda karameller har tillverkats av Simpkins karamellmästare i staden Sheffield sedan 1921. Man använder endast de bästa naturliga ingredienserna för att framställa karamellerna som kokas långsamt i pannor av koppar för att få fram den rätta smaken. Med andra ord, gammaldags karameller som smakar som karameller ska smaka!     Simpkins Travel Sweets, chokladfyllda karameller med smak av jordgubbar och hallon Enbart naturliga smak- och färgämnen Jordgubbar och hallon med chokladfyllning En burk innehåller 175 gram hårda karameller Levereras i en fin burk i plåt Tillverkade i England En fin present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller – Vinbär
Fantastiskt goda karameller med smak av vinbär! Dessa hårda karameller har tillverkats av Simpkins i Sheffield sedan 1921. Simpkins karamellmästare blandar endast de bästa naturliga ingredienser som får koka långsamt i kopparpannor för att få fram den rätta smaken. Ett gediget hantverk ligger bakom smakupplevelsen i dessa klassiska karameller.   Simpkins Travel Sweets med smak av vinbär Enbart naturliga smak- och färgämnen En burk innehåller 200 gram hårda karameller Glutenfria Lämpliga för vegetarianer Tillverkade i England Levereras i en fin plåtburk En bra present till den som saknar den gamla goda tiden!  
34 KR
Tjärkarameller Olde Miners
Starka karameller som smakar tjära! Tjärkarameller tillverkades ursprungligen för engelska kolarbetare, men nu kan även du njuta av de här något annorlunda karamellerna! Karamellerna har en stark och uppfriskande smak och kan lindra om du har ont i halsen.   Tjärkarameller Olde Miners   40 g Levereras i en fin plåtask Tillverkade i England  
28 KR