MENY

Simpkins karameller

Simpkins karameller

Exklusiva hårda karameller från engelska Simpkins som smakar som karameller ska smaka!

Simpkins har tillverkat karameller sedan 1921 och deras gedigna hantverk har uppskattats av många genom tiderna.

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Gammaldags hårda mintkarameller
Gammaldags hårda mintkarameller från England i en fin plåtburk. Vid tillverkningen av dessa fantastiskt goda karameller används endast de bästa naturliga ingredienserna och karamellerna kokas långsamt i pannor av koppar för att få fram den rätta smaken. Ett gediget hantverk ligger bakom skapandet av dessa klassiska mintkarameller som har tillverkats i Sheffield sedan 1921.   Simpkins Travel Sweets med smak av mint Gammaldags karameller med enbart naturliga smak- och färgämnen. En burk innehåller 125 gram hårda karameller Med smak av mint Fria från gluten Karamellerna är lämpliga för vegetarianer Tillverkade i England Levereras i en plåtburk En fin present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags kaffekarameller
Hårda karameller med en fantastiskt god kaffesmak! Gammaldags kaffekarameller från välkända Simpkins som har tillverkat karameller i Sheffield sedan 1921. För att tillverka dessa hårda karameller används endast de bästa naturliga ingredienserna och karamellerna kokas långsamt i kopparpannor för att få fram rätt smak. Ett gediget hantverk ligger bakom skapandet av dessa klassiska karameller!   Simpkins Travel Sweets med smak av kaffe   Gammaldags karameller med enbart naturliga smak- och färgämnen. En burk innehåller 200 gram hårda karameller Kaffesmak Fria från gluten Karamellerna är lämpliga för vegetarianer Levereras i en fin plåtburk Tillverkade i England En bra present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller - Jordgubbar Hallon & Choklad
Fantastiskt goda engelska karameller med smak av jordgubbar och hallon, fylld med mörk, krämig belgisk choklad. Dessa hårda karameller har tillverkats av Simpkins karamellmästare i staden Sheffield sedan 1921. Man använder endast de bästa naturliga ingredienserna för att framställa karamellerna som kokas långsamt i pannor av koppar för att få fram den rätta smaken. Med andra ord, gammaldags karameller som smakar som karameller ska smaka!     Simpkins Travel Sweets, chokladfyllda karameller med smak av jordgubbar och hallon Enbart naturliga smak- och färgämnen Jordgubbar och hallon med chokladfyllning En burk innehåller 175 gram hårda karameller Levereras i en fin burk i plåt Tillverkade i England En fin present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller – äpple, hallon & tranbär
Gammaldags hårda karameller från England i en fin klassisk plåtburk. Karamellerna har en fantastiskt god smak av äpple, hallon och tranbär. Simpkins har tillverkat dessa karameller sedan 1921 i staden Sheffield i England. Endast de bästa naturliga ingredienserna används för att framställa dessa goda karameller som kokas långsamt i kopparpannor för att få fram den rätta smaken. Med andra ord, karameller som smakar som karameller ska smaka!   Simpkins Travel Sweets med smak av äpple, hallon & tranbär Enbart naturliga smak- och färgämnen. Smak av äpple, hallon & tranbär. En burk innehåller 200 gram hårda karameller Fria från gluten Karamellerna är lämpliga för vegetarianer En bra present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller – Blandade frukter
Den klassiska karamellblandningen av frukter! Gammaldags, hårda karameller med en god smak av blandade frukter. Karamellerna tillverkas i England och levereras i en fin plåtburk. Simpkins har tillverkat dessa karameller sedan 1921 i staden Sheffield i England. Endast de bästa naturliga ingredienserna används för att framställa dessa goda karameller som kokas långsamt i kopparpannor för att få fram den rätta smaken. Med andra ord, karameller som smakar som karameller ska smaka! Simpkins Travel Sweets med smak av blandade frukter Enbart naturliga smak- och färgämnen. En burk innehåller 200 gram hårda karameller Smak av blandade frukter Fria från gluten Lämplig för vegetarianer Tillverkade i England En fin present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller – Smörkola
Klassiska hårda karameller med smak av smörkola. Karamellerna har tillverkats i engelska Sheffield sedan 1921 av Simpkins karamellmästare. För att framställa dessa hårda karameller används endast de bästa naturliga ingredienserna som får koka långsamt i kopparpannor för att få fram den rätta smaken. Ett gediget hantverk ligger bakom skapandet av dessa fantastiskt goda karameller med den klassiska smaken av smörkola.   Simpkins Travel Sweets med smak av smörkola Engelska hårda karameller med enbart naturliga smak- och färgämnen En burk innehåller 200 gram karameller med smak av smörkola Fria från gluten Karamellerna är lämpliga för vegetarianer Levereras i en fin burk av plåt En fin present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller – Tropiska Frukter
En härlig karamellblandning med tropiska frukter! Gammaldags hårda karameller från välkända Simpkins som har tillverkat karameller sedan 1921. För att framställa dessa fantastiskt goda karameller blandar Simpkins karamellmästare endast de bästa naturliga ingredienserna som får koka långsamt i pannor av koppar. Ett gediget hantverk ligger bakom framställningen av dessa hårda klassiska karameller.   Simpkins Travel Sweets med smak av tropiska frukter Karameller med enbart naturliga smak- och färgämnen Smak av tropiska frukter Karamellerna är fria från gluten och lämplig för vegetarianer En burk innehåller 200 gram hårda karameller Tillverkade i England Levereras i en fin plåtburk En fin present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller – Vinbär
Fantastiskt goda karameller med smak av vinbär! Dessa hårda karameller har tillverkats av Simpkins i Sheffield sedan 1921. Simpkins karamellmästare blandar endast de bästa naturliga ingredienser som får koka långsamt i kopparpannor för att få fram den rätta smaken. Ett gediget hantverk ligger bakom smakupplevelsen i dessa klassiska karameller.   Simpkins Travel Sweets med smak av vinbär Enbart naturliga smak- och färgämnen En burk innehåller 200 gram hårda karameller Glutenfria Lämpliga för vegetarianer Tillverkade i England Levereras i en fin plåtburk En bra present till den som saknar den gamla goda tiden!  
34 KR
Karameller – Mint & Ginseng
Klassiska, engelska karameller med enbart naturliga smak- och färgämnen. Trio Mint & Ginseng. En burk innehåller 175 g och är 95x40 mm stor.
36 KR
Tjärkarameller Olde Miners
Starka karameller som smakar tjära! Tjärkarameller tillverkades ursprungligen för engelska kolarbetare, men nu kan även du njuta av de här något annorlunda karamellerna! Karamellerna har en stark och uppfriskande smak och kan lindra om du har ont i halsen.   Tjärkarameller Olde Miners   40 g Levereras i en fin plåtask Tillverkade i England  
28 KR