MENY

 

Fri Frakt över 400:-

 

 

SKICKA PRESENT

 

Stort utbud av exklusiva karameller och mintpastiller med humor! I kassan kan du välja annan leveransadress så skickar vi karamellerna direkt till den du vill överraska, en mycket populär och omtyckt present.

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Pastiller från Flavigny anis - stor burk
Anispastiller i en stor plåtburk från välkända och omtyckta Les Anis de Flavigny. Riktigt goda pastiller med smak av anis, som även har ett litet anisfrö i mitten. Pastillerna innehåller endast naturliga ingredienser. Detta är en riktig klassiker som inte går ur tiden! Information om anispastiller från Flavigny: En ask innehåller 190 gram anispastiller Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
198 KR
Pastiller från Flavigny ros - stor burk
Härliga pastiller i en stor plåtburk med smak av rosor från franska Flavigny. Pastillerna har tillverkats i den lilla byn sedan 900-talet och man har alltid använt naturliga ingredienser av högsta kvalitet. En klassiker som aldrig går ur tiden! Information om pastiller med smak av ros från Flavigny: En burk innehåller 190 gram pastiller med smak av rosor Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som alla hjärtans dag present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
198 KR
Pastiller från Flavigny Viol - stor burk
Vår storsäljare av Flavigny pastillerna nu i en mycket större plåtburk! Riktigt goda pastiller med smak av viol från den lilla byn Flavigny där det har tillverkats pastiller sedan 900-talet med endast de bästa naturliga ingredienserna. En klassiker som inte går ur tiden. Information om pastiller med smak av viol från Flavigny: En burk innehåller 190 gram pastiller med smak av viol Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
198 KR
Lakritspastiller från Flavigny
Riktigt goda lakritspastiller från anrika och välkända Flavigny. Pastillerna har tillverkats sedan 900-talet och endast naturliga ingredienser av högsta kvalitet används för att tillverka dessa goda pastiller. En riktig klassiker som inte går ur tiden!   Information om pastiller med smak av lakrits från Flavigny: En ask innehåller 50 gram pastiller med smak av lakrits Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
39 KR
Mints - After Shakespeare
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
44 KR
Mints - After Therapy
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
44 KR
Mints - Alice in Wonderland
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
44 KR
Mints - Anti-gravity
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
44 KR
Mints - Before, During, After Sex
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
44 KR
Mints - Einstein
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
44 KR
Mints - Empowermints
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
44 KR
Mints - Invisibility
Osynlighetspastillerna är äntligen här! Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
44 KR
Mints - Manly mints
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
44 KR
Mints - Messiah
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
44 KR
Mints - Morning after
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
44 KR
Mints - Retiremints
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
44 KR
Mints - Sin-O
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
44 KR
Mints are a girl´s best friend
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
44 KR
Pastiller från Flavigny - Anis
Anispastiller från välkända och omtyckta Les Anis de Flavigny. Riktigt goda pastiller med smak av anis, som även har ett litet anisfrö i mitten. Pastillerna innehåller endast naturliga ingredienser.   Detta är en riktig klassiker som inte går ur tiden!   Information om anispastiller från Flavigny: En ask innehåller 50 gram anispastiller Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv?   Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället.   Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
39 KR
Pastiller från Flavigny - Apelsin
Riktigt goda pastiller med smak av apelsin från välkända Flavigny. Varje pastill har ett anisfrö i mitten. Pastillerna har tillverkats i den lilla byn Flavigny sedan 900-talet, och är en klassiker som aldrig går ur tiden! Information om pastiller med apelsinsmak från Flavigny: En ask innehåller 50 gram anispastiller med smak av apelsin Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
39 KR
Pastiller från Flavigny - Citron
Pastiller med en härlig uppfriskande smak av citroner från den lilla byn Flavigny i Frankrike. Karamellerna har tillverkats sedan 900-talet och innehåller endast naturliga ingredienser av högsta kvalitet.   Information om pastiller med citronsmak från Flavigny: En ask innehåller 50 gram pastiller med smak av citron Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
39 KR
Pastiller från Flavigny - Mint
Riktigt goda mintpastiller från den lilla byn Flavigny i Frankrike. Pastillerna har tillverkats sedan 900-talet och endast de bästa naturliga ingredienserna används vid tillverkningen.     Information om mintpastiller från Flavigny: En ask innehåller 50 gram pastiller med smak av mint Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
39 KR
Punishmints
Sockerfria mintpastiller i en liten plåtask.
44 KR