MENY

SKICKA PRESENT

 

Karameller

karameller

Stort utbud av exklusiva karameller från England och Frankrike, samt mintpastiller med humor! I kassan kan du välja annan leveransadress så skickar vi karamellerna direkt till den du vill överraska, en mycket populär och omtyckt present.

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Pastiller från Flavigny anis - stor burk
Anispastiller i en stor plåtburk från välkända och omtyckta Les Anis de Flavigny. Riktigt goda pastiller med smak av anis, som även har ett litet anisfrö i mitten. Pastillerna innehåller endast naturliga ingredienser. Detta är en riktig klassiker som inte går ur tiden! Information om anispastiller från Flavigny: En ask innehåller 190 gram anispastiller Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
198 KR
Pastiller från Flavigny ros - stor burk
Härliga pastiller i en stor plåtburk med smak av rosor från franska Flavigny. Pastillerna har tillverkats i den lilla byn sedan 900-talet och man har alltid använt naturliga ingredienser av högsta kvalitet. En klassiker som aldrig går ur tiden! Information om pastiller med smak av ros från Flavigny: En burk innehåller 190 gram pastiller med smak av rosor Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som alla hjärtans dag present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
198 KR
Pastiller från Flavigny Viol - stor burk
Vår storsäljare av Flavigny pastillerna nu i en mycket större plåtburk! Riktigt goda pastiller med smak av viol från den lilla byn Flavigny där det har tillverkats pastiller sedan 900-talet med endast de bästa naturliga ingredienserna. En klassiker som inte går ur tiden. Information om pastiller med smak av viol från Flavigny: En burk innehåller 190 gram pastiller med smak av viol Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
198 KR
Pastiller från Flavigny - Viol
Vår storsäljare av Flavigny pastillerna! Riktigt goda pastiller med smak av viol från den lilla byn Flavigny där det har tillverkats pastiller sedan 900-talet med endast de bästa naturliga ingredienserna. En klassiker som inte går ur tiden.   Information om pastiller med smak av viol från Flavigny: En ask innehåller 50 gram pastiller med smak av viol Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
39 KR
Gammaldags hårda mintkarameller
Gammaldags hårda mintkarameller från England i en fin plåtburk. Vid tillverkningen av dessa fantastiskt goda karameller används endast de bästa naturliga ingredienserna och karamellerna kokas långsamt i pannor av koppar för att få fram den rätta smaken. Ett gediget hantverk ligger bakom skapandet av dessa klassiska mintkarameller som har tillverkats i Sheffield sedan 1921.   Simpkins Travel Sweets med smak av mint Gammaldags karameller med enbart naturliga smak- och färgämnen. En burk innehåller 125 gram hårda karameller Med smak av mint Fria från gluten Karamellerna är lämpliga för vegetarianer Tillverkade i England Levereras i en plåtburk En fin present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller - Jordgubbar Hallon & Choklad
Fantastiskt goda engelska karameller med smak av jordgubbar och hallon, fylld med mörk, krämig belgisk choklad. Dessa hårda karameller har tillverkats av Simpkins karamellmästare i staden Sheffield sedan 1921. Man använder endast de bästa naturliga ingredienserna för att framställa karamellerna som kokas långsamt i pannor av koppar för att få fram den rätta smaken. Med andra ord, gammaldags karameller som smakar som karameller ska smaka!     Simpkins Travel Sweets, chokladfyllda karameller med smak av jordgubbar och hallon Enbart naturliga smak- och färgämnen Jordgubbar och hallon med chokladfyllning En burk innehåller 175 gram hårda karameller Levereras i en fin burk i plåt Tillverkade i England En fin present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller – äpple, hallon & tranbär
Gammaldags hårda karameller från England i en fin klassisk plåtburk. Karamellerna har en fantastiskt god smak av äpple, hallon och tranbär. Simpkins har tillverkat dessa karameller sedan 1921 i staden Sheffield i England. Endast de bästa naturliga ingredienserna används för att framställa dessa goda karameller som kokas långsamt i kopparpannor för att få fram den rätta smaken. Med andra ord, karameller som smakar som karameller ska smaka!   Simpkins Travel Sweets med smak av äpple, hallon & tranbär Enbart naturliga smak- och färgämnen. Smak av äpple, hallon & tranbär. En burk innehåller 200 gram hårda karameller Fria från gluten Karamellerna är lämpliga för vegetarianer En bra present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller – Smörkola
Klassiska hårda karameller med smak av smörkola. Karamellerna har tillverkats i engelska Sheffield sedan 1921 av Simpkins karamellmästare. För att framställa dessa hårda karameller används endast de bästa naturliga ingredienserna som får koka långsamt i kopparpannor för att få fram den rätta smaken. Ett gediget hantverk ligger bakom skapandet av dessa fantastiskt goda karameller med den klassiska smaken av smörkola.   Simpkins Travel Sweets med smak av smörkola Engelska hårda karameller med enbart naturliga smak- och färgämnen En burk innehåller 200 gram karameller med smak av smörkola Fria från gluten Karamellerna är lämpliga för vegetarianer Levereras i en fin burk av plåt En fin present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller – Tropiska Frukter
En härlig karamellblandning med tropiska frukter! Gammaldags hårda karameller från välkända Simpkins som har tillverkat karameller sedan 1921. För att framställa dessa fantastiskt goda karameller blandar Simpkins karamellmästare endast de bästa naturliga ingredienserna som får koka långsamt i pannor av koppar. Ett gediget hantverk ligger bakom framställningen av dessa hårda klassiska karameller.   Simpkins Travel Sweets med smak av tropiska frukter Karameller med enbart naturliga smak- och färgämnen Smak av tropiska frukter Karamellerna är fria från gluten och lämplig för vegetarianer En burk innehåller 200 gram hårda karameller Tillverkade i England Levereras i en fin plåtburk En fin present till den som saknar den gamla goda tiden!
34 KR
Gammaldags karameller – Vinbär
Fantastiskt goda karameller med smak av vinbär! Dessa hårda karameller har tillverkats av Simpkins i Sheffield sedan 1921. Simpkins karamellmästare blandar endast de bästa naturliga ingredienser som får koka långsamt i kopparpannor för att få fram den rätta smaken. Ett gediget hantverk ligger bakom smakupplevelsen i dessa klassiska karameller.   Simpkins Travel Sweets med smak av vinbär Enbart naturliga smak- och färgämnen En burk innehåller 200 gram hårda karameller Glutenfria Lämpliga för vegetarianer Tillverkade i England Levereras i en fin plåtburk En bra present till den som saknar den gamla goda tiden!  
34 KR
Lakritspastiller från Flavigny
Riktigt goda lakritspastiller från anrika och välkända Flavigny. Pastillerna har tillverkats sedan 900-talet och endast naturliga ingredienser av högsta kvalitet används för att tillverka dessa goda pastiller. En riktig klassiker som inte går ur tiden!   Information om pastiller med smak av lakrits från Flavigny: En ask innehåller 50 gram pastiller med smak av lakrits Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
39 KR
Mints - After Shakespeare
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
37 KR
Mints - After Therapy
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
37 KR
Mints - Alice in Wonderland
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
37 KR
Mints - Anti-gravity
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
37 KR
Mints - Before, During, After Sex
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
37 KR
Mints - Einstein
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
37 KR
Mints - Empowermints
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
37 KR
Mints - Invisibility
Osynlighetspastillerna är äntligen här! Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
37 KR
Mints - Manly mints
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
37 KR
Mints - Messiah
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
37 KR
Mints - Morning after
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
37 KR
Mints - Mothers little helper
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
37 KR
Mints - Retiremints
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
37 KR
Mints - Sin-O
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.
37 KR
Mints are a girl´s best friend
Bästsäljande sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm.  
37 KR
Pastiller från Flavigny - Anis
Anispastiller från välkända och omtyckta Les Anis de Flavigny. Riktigt goda pastiller med smak av anis, som även har ett litet anisfrö i mitten. Pastillerna innehåller endast naturliga ingredienser.   Detta är en riktig klassiker som inte går ur tiden!   Information om anispastiller från Flavigny: En ask innehåller 50 gram anispastiller Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv?   Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället.   Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
39 KR
Pastiller från Flavigny - Apelsin
Riktigt goda pastiller med smak av apelsin från välkända Flavigny. Varje pastill har ett anisfrö i mitten. Pastillerna har tillverkats i den lilla byn Flavigny sedan 900-talet, och är en klassiker som aldrig går ur tiden! Information om pastiller med apelsinsmak från Flavigny: En ask innehåller 50 gram anispastiller med smak av apelsin Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
39 KR
Pastiller från Flavigny - Citron
Pastiller med en härlig uppfriskande smak av citroner från den lilla byn Flavigny i Frankrike. Karamellerna har tillverkats sedan 900-talet och innehåller endast naturliga ingredienser av högsta kvalitet.   Information om pastiller med citronsmak från Flavigny: En ask innehåller 50 gram pastiller med smak av citron Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
39 KR
Pastiller från Flavigny - Mint
Riktigt goda mintpastiller från den lilla byn Flavigny i Frankrike. Pastillerna har tillverkats sedan 900-talet och endast de bästa naturliga ingredienserna används vid tillverkningen.     Information om mintpastiller från Flavigny: En ask innehåller 50 gram pastiller med smak av mint Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
39 KR
Pastiller från Flavigny - Ros
Härliga pastiller med smak av rosor från franska Flavigny. Pastillerna har tillverkats i den lilla byn sedan 900-talet och man har alltid använt naturliga ingredienser av högsta kvalitet. En klassiker som aldrig går ur tiden!   Information om pastiller med smak av ros från Flavigny: En ask innehåller 50 gram pastiller med smak av rosor Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som alla hjärtans dag present, men kanske ännu bättre att behålla själv? Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar, och varje pastill börjar som ett anisfrö på cirka 2 milligram och slutar som en pastill på 1 gram.
39 KR
Presentset med pastiller från Flavigny
Ett set med fem askar med pastiller från välkända Flavigny – perfekt för dig som vill prova på alla smakerna! En klassiker som aldrig går ur tiden, karamellerna har tillverkats sedan 900-talet och endast de bästa naturliga ingredienserna används vid tillverkningen Information om presentset med pastiller från Flavigny: Innehåller fem askar med pastiller i olika smaker Anis Lakrits Viol Ros Citron En ask innehåller 18 gram pastiller Varje pastill innehåller ett anisfrö, socker och naturliga smakämnen Riktigt goda pastiller som passar perfekt att ge bort som present! Historien om Les Anis de Flavigny Historien om Les Anis de Flavigny tar oss med på en resa långt tillbaka i tiden, till den lilla byn Flavigny i Frankrike. Det hela började i ett kloster runt 900-talet där munkarna tillverkade pastiller med anisfrö i mitten. Sedan dess har tillverkningen fortsatt i den lilla byn och receptet som används i dag har man använt sedan 1591. Tidigare använde man socker från sockerrör, men efter det att Olivier de Serres upptäckte att sockerbetor innehåller mycket socker år 1575 började man 1591 att använda just vitt socker från sockerbetor istället. Tillverkningsprocessen Tillverkningsprocessen går till som så att anisfrö hälls i roterande pannor, varpå karamelltillverkaren långsamt, gång på gång häller på syrup (vatten & socker). Pastillerna täcks lager efter lager av syrup, precis som en rullande snöboll som blir större och större. Eftersom pannorna roterar slipar även pastillerna varandra, så att de får en len yta. Tillverkningsprocessen tar 15 dagar.  
149 KR
Punishmints
Sockerfria mintpastiller i en liten plåtask.
37 KR
Tjärkarameller Olde Miners
Starka karameller som smakar tjära! Tjärkarameller tillverkades ursprungligen för engelska kolarbetare, men nu kan även du njuta av de här något annorlunda karamellerna! Karamellerna har en stark och uppfriskande smak och kan lindra om du har ont i halsen.   Tjärkarameller Olde Miners   40 g Levereras i en fin plåtask Tillverkade i England  
28 KR