MENY

 

Fri Frakt över 400:-

 

 

SKICKA PRESENT

 

 

Superman prylar

Superman prylar

Superman eller Stålmannen som han kallas på svenska är en superhjälte som publicerades redan 1938. Supermans krafter är många, bland annat superstyrka, superhastighet och superhörsel, som alla kommer väl till pass när han ger sig ut för att hjälpa mänskligheten. Här hittar du coola Superman prylar som alla är tillverkade i samarbete med Warner Brothers.

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Förkläde, Superman Logo
Superman förkläde, 100% Bomull. Förklädet är tillverkat i samarbete med Warner Brothers.
229 KR
LATTEMUGG SUPERMAN
Lattemugg med läckert Supermanmotiv! Rymmer 450 ml. Keramik Muggen är tillverkad i samarbete med Warner Brothers och levereras i en fin presentförpackning.
219 KR
Mugg - Superman Logo
En mugg för alla som älskar Superman! Muggen är tillverkad i samarbete med Warner Brothers.
119 KR
MUGG TEAM SUPERMAN
Läcker Supermanmugg tillverkad i samarbete med Warner Brothers. Rymmer 350 ml.
119 KR
STAPELBARA BURKAR SUPERMAN
Tre stapelbara burkar med Superman på en sida och Clark Kent på den andra. Förvara dina småsaker på ett superbra sätt! 85x160 mm Ett lock och tre burkar som går att sätta ihop Burkarna är tillverkade i samarbete med Warner Brothers.
179 KR
Superman förkläde i tub
Förkläde som ser ut som Supermans dräkt. Tub: 110(h)x65(dia) mm Förklädet är tillverkad i samarbete med Warner Brothers.
269 KR
Superman Pussel
Superman pussel med motiv av den första Superman tidningen, No.1 "THE MAN OF STEEL". 150 bitar Pusslet blir 20 x 15 centimeter stort Pusslet är tillverkat i samarbete med Warner Borthers.
99 KR
Superman ryggsäck
Ryggsäcken för alla Superman fans! Med den snygga blå färgen och Supermans logotyp är det en väska som står ut. Vadderade, justerbara axelremmar ger extra komfort Ett ytterfack med dragkedja 140x410x310 mm Superman ryggsäcken är tillverkad i samarbete med Warner Brothers.
599 KR
Superman skål
Superman keramikskål. Skålen är tillverkad i samarbete med Warner Brothers. 80(h)x140(dia) mm
159 KR
SUPERMAN SKÅL COSTUME
Supermans dräkt, tryckt på en keramikskål. Ett måste för alla Superman fans som börjar dagen med en skål flingor! 140x84 mm Skålen är tillverkad i samarbete med Warner Brothers.
179 KR
SUPERMAN VÄSKA RETRO
En supersnygg superman väska med retrokänsla. 375x275x135 mm Väskan har en justerbar axelrem Supermans logotyp Väskan är tillverkad i samarbete med Warner Brothers.
599 KR