MENY

 

Fri Frakt över 400:-

 

 

SKICKA PRESENT

 

 

Batman prylar

Batman prylar

Bruce Wayne är en till synes vanlig miljardär på dagarna, men när mörkret faller över Gotham City klär han ut sig till en mänsklig fladdermus och bekämpar brott i staden. Batman har inga superkrafter, däremot har han under sina resor runt jorden blivit mästare i en rad olika kampsporter, dessutom är han extremt stark! Här hittar du Batman prylar som alla är tillverkade i samarbete med Warner Brothers.

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Batman pussel
Batman pussel med motiv av den första Batman tidningen, No.1. 150 bitar Pusslet blir 20 x 15 centimeter stort
99 KR
BATMAN VÄSKA RETRO
En riktigt läcker Batman axelremsväska. På väskan kan du även se de japanska tecknen för Batman som uttalas Battoman. En snygg och lite annorlunda Batman present till alla fans! Väskan är 37,5 x 27,5 x 13,5 centimeter stor. Batmanväskan är tillverkad i samarbete med Warner Brothers.
599 KR
GLASUNDERLÄGG TEAM BATMAN
Häftigt glasunderlägg med Batman på! Glasunderlägget är tillverkat i samarbete med Warner Brothers. 100x100 mm
35 KR
INTERAKTIV MUGG BATMAN
Muggen för alla Batman fans! Fyll keramikmuggen med varm dryck och se hur Batmans logotyp framträder på natthimlen. Muggen rymmer 400ml 100x90 mm Muggen är tillverkad i samarbete med Warner Brothers.
159 KR
KERAMIKSKÅL BATMAN COSTUME
Batmans dräkt, nu tryckt på en keramikskål! 140x84 mm Skålen är tillverkad i samarbete med Warner Brothers.
179 KR
LATTEMUGG BATMAN
Lattemugg med läckert Batmanmotiv! Rymmer 450 ml. Muggen är tillverkad i samarbete med Warner Brothers och levereras i en fin presentförpackning.
219 KR
MAGNETISKT BLOCK BATMAN
Häftigt block för alla som vill leva lite mer som Batman! 86x210x11 mm. Batmanblocket är tillverkat i samarbete med Warner Brothers.
99 KR
Mugg - Dark Knight
Dark Knight mugg. Batmanmuggen är tillverkad i samarbete med Warner Brothers.
119 KR
MUGG TEAM BATMAN
Läcker Batmanmugg som är tillverkad i samarbete med Warner Brothers. Rymmer 350 ml.
119 KR
RYGGSÄCK BATMAN
En riktigt häftig ryggsäck till dig som älskar Batman! Ryggsäcken är svart och har Batmans logotyp på baksidan.   Vadderade, justerbara axelremmar ger extra komfort Ett ytterfack med dragkedja 140x410x310 mm Batmanryggsäcken är tillverkad i samarbete med Warner Brothers.
599 KR
Vattenflaska Batman
Batman vattenflaska. En högkvalitativ vattenflaska tillverkad i metall. 500 ml Grå med Batmans logotyp Vattenflaskan är tillverkad i samarbete med Warner Brothers.      
199 KR